Eipä tuota valmista hirveästi yhden viikonlopun aikana tahdo syntyä. Esikoisen kanssa tehtiin muutama Hama-magneetti jääkaapin oveen, magneetti kiinnitettiin pikaliimalla, kokemuksesta kun tiedän ettei kuumaliimalla kiinnitetyt pysy meidän lasten vauhdissa kauaakaan kiinni.

40778.jpg

Pohjoismaisten tilkkupäivien banderollit (halkaisija 60 cm ja 90 cm) ovat vihdoinkin valmiit. Tänään päätin että nyt ne on saatava pois tekemättömien listalta. Reunanauhan kiinnityksestä ei taaskaan tullut sitä kaikkein siisteintä, mutta toivottavasti kelpaavat.

40777.jpg

Ja sitten vähän ostoksia: ystävä kävi Tallinnassa ja toi 'hiukan' hahtuvaa, samaa värikimaraa jota olen käyttänyt aiemmassa postauksessa olleessa kassissa. Saman ystävän äiti antoi ison kerän valkoista hahtuvaa, jonka oli saanut naapuriltaan eikä oikein tiennyt miten siitä tehdään. Annoin kyllä käyttöohjeet, mutta hän halusi antaa kerän minulle, jotta voin tehdä siitä mitä haluan!!

40781.jpg40780.jpg

Neulontarintamalla on tällä hetkellä kesken (toinen hiha neulomatta) itsevärjästystä Novitan Woolista ribbineulospusero. Värjäsin langat Semitonen väreillä kattilassa ja hyvin onnistuivat. Lankojen värjäystä voisi kokeilla enemmänkin, vyyhden tekeminen vaan on niin työlästä kuin ei ole kerinpuita. Työkaveri kyllä muisti nähneensä kotitalonsa aarteistossa jotkut sellaiset 'härvelit', joten elän toivossa että vielä joskus olisin sellaisten onnellinen omistaja.

40779.jpg