Meinaa tuo arki viedä mennessään, kun ei ehdi edes blogia päivittää. Neuloa olen kyllä ehtinyt aina iltasella, ja liian monta työtä onkin tullut aloitettua yhtä aikaa. Valmistuneiden listalla ovat nämä Indigo loopiksi nimeämäni sukat, joiden langan olen värjännyt indigokurssilla. Väriä lähti neuloessa melkoisesti, joten sukkia täytyy vielä pestä pari kertaa, jotta uskaltaisi ne jollekin lahjoittaa.

1915741.jpg
1915744.jpg

Malli: Froot Loop (ravlink)
Koko: 38
Lanka: Opal värjätty indigolla
Puikot: 2,25 mm

Sukkasatoa varten etsin esille kaikki sukkalankani ja totesin että johan on sini- ja vihreävoittoista. Halusin kuitenkin jotain räväkämpää väriä vaihteeksi ja kun Mariannes Opalwolle kaupasta tilamaani värjäämättömät Trekking-sukkalangat saapuivat juuri sopivasti, heitin pari vyyhtiä väripataan. Toisesta kattilassa yksiväriseksi värjätystä langasta tuli hehkuvan oranssia ja toisen vyyhdin rääkkäsin mikrossa punakeltaoranssiksi. Jälkimmäisestä aloitin Primavera-sukat jotka ovatkin jo hyvällä mallilla, tässä vähän esimakua:
1915765.jpg

Aloitettuna ja aika pitkällä on myös Neidille tuleva Central Park Hoodie tummanharmaasta 7-veljestä ja itselle Dropsin petroolinvärisestä Alpacasta liivi-bolero-mikälie, ja onhan niitä muitakin mutta nämä ovat nyt päällimmäisenä kasassa.

Kansalaisopiston käsityökerho alkoi tällä viikolla ja taidanpa alkaa tekemään miniryijyä kasvivärjätyistä langoistani. Mallia en ole vielä ehtinyt miettiä, mutta jotain kapeaa ja korkeaa se voisi olla. Saas nähdä millä vuosikymmenellä se tulee valmiiksi...