että ruokailuerkkeriin saatiin verhot. Löysin Anttilasta poistomyynnistä 'halvalla' tangot ja sitten vaan kankaanostoon. Halusin ikkunoihin hyvin ohuet vaaleat matalat kapat ja tällaisilta ne näyttävät:

59432.jpg

Elämäni toinen poncho syntyi Novitan Korian myymälän pussilangoista, vaaleanbeigeä Teddyä meni hiukan yli kerä ja halavaksi tuli, n. 1,30 E.

59431.jpg

Tuli tilattua kirja kun tilkkutyöopella oli tämä Godske Rasmunssenin hauskoja ohjeita sisältävä Sy liv i lapparna, ja yksi kurssikavereista halusi sen ja lupasin etsiä netistä. Akateemisesta kirjakaupasta löytyi 18,80 e/kpl, takana oli lappu 25 e joten taas säästettiin...

63937.jpg

Kirjassa on mm. ohje tällaisiin kanasiin

59444.jpg

Aiemmassa postauksessa mainitsemani 'kietaisupaita' itsevärjätystä Woolista on valmistunut, mutta en ole tyytyväinen hihan ja etuosan yhtymäkohtaan, siihen kun muodostuu pussi ja näyttää rumalta. Kerran ja korjasin muttei muuttunut yhtään paremmaksi, joten nyt se saa luvan olla vähän aikaa jäähyllä.

59443.jpg

YoYosta kudotun puseron kappaleet ovat valmiina odottamassa kokoamista, joten sain luvan (itseltäni) aloittaa kesäpaidan vaaleanvihreästä Samosista (vai Samoksesta?). Tilkkurintamalla aloitin ison peiton tikkauksen ja mustavalkoisen laukun yhdestä japanilaisesta kirjasta. Puuhaa kyllä riittää...