Minäkin innostuin tekemään itselleni sukat! Edellisestä sukankutomisesta on varmaan yli 20 vuotta, kun suvussa on ollut sukkamaakareita enemmänkin eikä itse ole tarvinnut vaivautua. Innostus on kyllä ihan peräisin siitä että itsevärjäämilleni langoille täytyy keksiä jotain käyttöä. Värjäsin 7veikkaa reaktiiviväreillä (turkoosi, ruskea ja kelta-sini=vihreä). Lopputulos on erittäin mieleinen ja Ulla-neuleen ohjeella varpaista aloitettu mallikin onnistui yli odotusten. Eikä aikaakaan kulunut kuin pari iltaa ja pari kahvitaukoa töissä.

143253.jpg

147280.jpg

Aloitin edesmenneen tätini jäämistöistä (oikea aarreaitta) löytyneistä Wetterhoffin karstalangoista (!!) Liisan Lilja -huivin. Väri on enemmänkin petrooli kuin mitä kuva antaa ymmärtää. Puikot ovat kolmoset, joten valmistuminen antaa odottaa. Tosin en aio mitään hartiahuivikokoa tästä tehdäkään, sellainen kaulan ympärille kietaistava riittää minun tyyliini.

143255.jpg

Seuraavaan huiviin onkin jo lanka värjätty: Wetterhoffin Sivillaa juhlakesämekon seuraksi, varmaan ensi kesäksi kun tämän kesän juhlat on jo juhlittu.

143256.jpg

Ja sitten vielä kuva siitä missä säilytän saamiani kangaskortteja esillä. Prismasta ostettu muovitasku tsydeemi ei ole esteettisesti kaikkein paras, mutta parempaa ideaakaan en ole vielä keksinyt.

143257.jpg

Seuraavaksi pitäisi aloittaa ja saada myös valmiiksi yksi synttärijuttu. Sisareni täyttää, kääk, jo viikon päästä 50 ja idea on muhinut jo kauan mutta en vain ole saanut aloitettua.