Viikonloppu vierähti juhliessa, tai perjantai-ilta täytekakkua ja voileipäkakkuja valmistellessa, lauantai juhlahumussa ja sunnuntai toipuessa. Huomenna on varsinainen syntymäpäiväni, mutta pidin juhlat lauantaina. Maanantaina iski karmea nuha (joka on nyt taas poissa) ja Pikku-ukkeli oli kuumeessa, joten vietimme maanantainkin kotona leväten. Käsitöitä ei siis ole viime aikoina tehty. Ennen viikonloppua oli kuitenkin pakko tehdä Neidin ystävän syntymäpäivälahjaksi Hello Kitty -tyyny ja Pikku-ukkelilla on tänään Prinsessa-tanssijaiset johon piti tehdä Prinssin viitta (ehdottomana vaatimuksena musta väri, jota sitten koristin kullanvärisillä nauhoilla).

568375.jpg568376.jpg

Netissä on ihania ruokablogeja, joiden herkkuja olen pitkään kuolaillut. Synttäreille sitten toteutin pari ohjetta: Hellapoliisin mustikkamoussea laitoin täytekakun väliin, päällä on vain kermaa ja valkosuklaarouhetta (tylsän näköinen mutta aika loppui kesken), Marien tomaatti-mozzarella-basilika-voileipäkakkua ja kinkku-ananas-aurajuusto-piirakkaa oli myös tarjolla. Lisäksi tein kinkkuvoileipäkakun niistä tarpeista mitä jääkaapista löytyi. Ja tietenkin oli vielä monia muita herkkuja joita äitini oli leiponut. Hyvin kelpasivat, mutta kyllä jämiä on mussuteltu vielä eilenkin illalla.

568371.jpg
568374.jpg

Lahjojakin sain: isäni oli korjauttanut mummuni (kuollut nuorena ennen syntymääni) kihlakaulakellon joka on 93 vuotta vanha. Kello oli ollut edesmenneen tätini hallinnassa ja hän oli 'testamentannut' sen minulle. Puutarhaamme sain suihkulähteen ja kaksi luumupuuta (joista toinen kukkii jo). Pääsen myös useampaan kertaan hierojalle, kerran kirjakauppaan (lahjakortti) ja ennen juhannusta kaupunkiin jossa on tämä. Matkalle mukaan lähtevät Neiti, veljeni vaimo ja hänen kaksi sukulaisnaistaan. JEE! Edellisestä kerrasta onkin jo 25 vuotta! Kannattaa siis vanheta...