Ei millään meinaa lähteä vuosi käyntiin tämän bloggamisen suhteen. Tympii tuo blogin ulkoasu, ja joululoman aikana piti tuollekin asialle tehdä jotain, mutta loma oli niin rasittava etten saanut mitään aikaiseksi. Jouluaattoaamuna iski kamala nuha (onneks ei kuumetta) ja vieläkään ei tunnu olo oikein selväpäiseltä. Oiskohan (taas) poskionteloissa.

Sain joululahjojakin joten olen kait ollut kiltti: lahjakortin liiviliikkeeseen (pienten vihjailujen tulos), kameralle jalan, Mariskoolin (mustikka), servettirenkaat (perintönä edesmenneeltä tädiltäni), anopin tekemät hopeiset korut (täytyy kuvata), ja muuta hyödyllistä yhdessä miehen kanssa. Alennusmyyntiostoksillekin ehdin ja löydin jopa etsimäni eli hienostelutakin (pitkä, tummanharmaa, kasmiria mukana) ja arkitakin (musta perustakki). Näihin sopivia asusteita pitäisi nyt saada aikaan. Joulunaikana päätin jo että alkuvuosi on sitten keskittymistä omaan itseeni, eli teen juttuja vain itselleni. Ja HAH! Olen virkannut Neidille huivin, neulonut äidilleni huivin ja sukat (kuvia myöhemmin), joten aivan suunnitelmien mukaan ei ole alkupäivät menneet. Aloitinpahan kuitenkin Swallowtail-huivin kesällä itsevärjätystä Sivillasta (vaalea farkunsininen) ja yksi keskeneräinen viikinkineulekin on jossain, ja värjäsin myös ökykallista silkkivillaa seuraavaa huivia varten.

Alkuvuodelle on luvassa kaikkea mielenkiintoista: olen menossa Vuokko Isakssonin kurssille kansalaisopistoon helmikuussa, ja Kouvolan taidemuseon tilkkunäyttelyynkin tuli kutsu (Hirsimökki kultaisessa leikkauksessa 13.1.–11.3. Vuokko Isakssonin 40-vuotis taiteilijajuhlanäyttely), omassa kansalaisopistossa on antiikkinallekurssi, johon ajattelin Neidin kanssa mennä, joten tekemistä riittää.

Tilkut-listalla osallistun tämän vuoden aikana kahteen synttäriprojektiin: yhdessä ryhmässä teemme synttärisankareille neulatyynyjä ja toisessa reseptisivuja. Mielenkiintoista!

Ilmaisia kirjojakin on tullut tilattua, mutta niistä sitten lisää kun saapuvat.

Jottei ihan kuvattomaksi tämäkään menisi laitetaan tähän lopuksi kortti jonka lähetin Kaijalle Tilkut-listan synttärivaihdossa. Aika häikäisevä vai mitä ;)) Taustan kultakangas on Kaijalta itseltään syksyllä saadusta kiitoslahjasta.

329532.jpg