Ensinnäkin paljon kiitoksia kauniista sanoistanne! Värjätyt langat ovat tosi kauniita, ja lisää on tulossa, kokenillikokeilut ovat kuivumassa. Välillä tuntuu että onkohan tässä mitään järkeä! Lankoja on jo aikamoinen määrä eikä hajuakaan mitä niistä tekisi. Johan niiden kutomiseenkin menee ikuisuus.

Sitten valmistuneisiin pikkutöihin. Kesäloman aikana totesin osoitekirjani olevan nuhruisen näköinen ja turhan iso, joten tein dippaamalla itsevärjätystä kankaasta pieneen osoitekirjaseen kannet.

810523.jpg

Sain aikaa sitten lahjaksi pari Noro Kureyon -kerää ja ne ovat odottaneet arvoistansa ohjetta/ideaa. Pieni huivihan siitä syntyi, puikot 5,5, mallin nimi on The Not-Quite-Straight Scarf vaikka minä voisin kyllä kutsua sitä The Twice-Knitted-Scarfiksi kun yksinkertaisesta ohjeesta huolimatta onnistuin mokaamaan, ja purin koko tekeleen ja tein uudestaan. Nyt pitäisi keksiä kaveriksi huiville jokin pipo. Värit eivät muuten ole noin selkeästi erottuvat vaan vaihtuvat kauniisti liukuen.

810515.jpg

Nyt tiedän mitä ensi jouluna annan lahjaksi, tiedättehän, jouluun on enää 4,5 kuukautta. Löysin ohjeen ostoskassiin, joka on tehty kaupan muovikassia kaavana käyttäen. Tosi hyvä ohje, ja yhden tekemisen jälkeen seuraavat menevätkin vauhdilla. Päällisen kangas on kirppikseltä ostetusta pöytäliinasta ja melko tukevaa. Tukevasta kankaasta tehtynä sangat voisivat olla hiukan kapeammat, jotta asettuvat hyvin käteen.

810513.jpg

Ja vielä ostoksia... Mie oon ihan toivoton tapaus. Neiti pyysi tuomaan kaupasta vihreää lankaa, käväisinpä siis Korialla töistä tullessa. Kotiin tullessa kassissa oli 850 g tummansinistä Floricaa (pakko ostaa kun oli pussilankana 19,90 kilo), pari Nalle-kerää värjäykseen (taas) ja nämä ihanuudet: Karuselli on täyttä akryyliä mutta niin ihana pehmeää ja kauniin väristä. Värejä oli aika monta. Kyllä näistä jokin huivi/pipo-yhdistelmä tehdään.

810514.jpg