Hiihtolomaa on vietetty tämä viikko, vaikka suksista ei ole tietoakaan. Loma on mennyt Nokian Edenissä kylpiessä ja Tampereella shoppaillessa. Tämän viikon aikana ei ole syntynyt mitään valmista, kaikki tuotokset ovat edelliseltä viikolta.

45031.jpg

Ohje huiviin löytyy täältä. Lankana on Novitan Rustika, koukku nro 10, lankaa meni 3 kerää. Huivi on ihanan pehmeä ja nopeasti valmistuva, mutta ei kovin laskeutuva. Curlingia ja jääkiekkoa katsellessa valmistui lähes huomaamatta.

45035.jpg

Ystävän 1,5-vuotiaalle valmistui mekko ensi kesäksi. Yläosa neulottu Novitan Tennesseestä, kangas Eurokankaan tilkkulaarista. Alaosasta tuli jotenkin tönkkö vaikka kangas onkin ohutta.

45032.jpg

Eurokankaa laarista löytyi nämä kankaat. Lähdin hakemaan VAIN vaaleanpunaista edellisen kuvan mekkoon...

45034.jpg

Tilkut-listan Marjalle Kuopioon lähti synttäreiden kunniaksi tämä kortti (10x15cm). Taustan kangas on värjätty tädiltäni perityillä TOSI vanhoilla värjäysväreillä.  Sävy on oikein kahvimainen, kuvassa vain ei ole oikein edukseen.

45047.jpg

Tässä seuraava projekti: käsintikkaus kulmien kautta. Peitto on häälahja veljelleni puolisoineen, menivät naimisiin 7 vuotta sitten!!! Päällinen ja tarvikkeet ovat olleet valmiina jo useita vuosia, mutta kasaaminen on ollut niin vastenmielistä etten ole saanut sitä aikaiseksi. Kokoa on 260x260 cm, joten peittoa ei levitellä ihan mihin tahansa. Kansalaisopiston open suosiollisella avustuksella kokosimme peiton yläasteen ruokalan pöydillä ja nyt eikun tikkaamaan. Onneksi veljeni on vielä onnellisesti naimisissa ja oma talo on valmistumassa myöhemmin tänä vuonna, jolloin peiton on PAKKO olla valmis. Itse asiassa haluaisin sen valmiiksi toukokuun alun kansalaisopiston näyttelyyn. On hyvä olla määräpäiviä, jotta EVO:t valmistuvat...

Tampereella tein ostoksia Sammonkadun Papuruksessa (ääriviivatarroja, kuvia ym. kortti tarvikkeita) ja Koskikeskuksen Nappikaupassa, josta ostin turkoosinsävyistä Sirdarin Yo-Yoa kerän ja pettymys oli suuri kun vyötteessä ei ollutkaan ohjetta puseroon joka vyötteen kuvassa oli. Modassa on ollut kyllä ohjeita muihin malleihin, mutta ei tuota. Toivottavasti se jostain löytyisi.