Lunta tupruttaa taivaan täydeltä, ihanaa! Vaikka en olekaan talvi-ihminen, on ihanaa kun lapsilla (tai ainakin kuopuksella) on pihalla jotain 'järkevää' tekemistä, esim. lumen auraamista.

Kuten pari vierailijaani huomasikin, kävijälaskuri räpsähti 10000:n yli, mutta valitettavasti tällä kertaa en ehtinyt järjestää minkäänlaista arvontaa. Katsotaanpa olenko hereillä kun seuraava kymmentuhatluku muuttuu... Yllättävää että on noinkin paljon vierailuja sivuillani, kun päivittelen näinkin harvakseen. Taas on pari viikkoa vierähtänyt edellisestä.

Jotain on tullut tehtyäkin: Tilkut-listan Anna-Maija täytti vuosia ja hänelle lähti tällainen 'pöydänsiivous'-kortti, eli kankaat on batiikkihulpioita edellisen postaukseni Sudoku-työstä, musta-kulta-pitsi joku jämä ja nappi löytyi nappilaatikosta.

220264.jpg

Sukat ystävälleni Step-langasta ovat myös valmiit. Värit ovat todellisuutta kirkkaammat, tuo keltainen ei erotu sukista noin voimakkaasti. Näihin meni lankaa vain vähän päälle 50 g, joten saan samanlaiset sukat myös itselleni. Nämä on tehty kärjestä aloittaen ja raidatkin osuivat hienosti kohdakkain. 

237710.jpg

Neiti Näpsä oli käynyt mummun kanssa Novitalla Korialla ja hommanut lankoja, joista minulle annettiin tehtäväksi viimeisimmän nuorisoliitteen bolero. Täytyypä muuten kehua Neitiä; hän on siinä iässä että lukee Systeri-nimistä lehteä, ja osallistui eräässä numerossa olleeseen kortintekokilpailuun. Sieltä tupsahti palkinnoksi rannekello! Valitettavasti tyhmä-äiti ei ottanut kortista kuvaa, mutta oletan että se esitellään ensi viikolla ilmestyvässä seuraavassa numerossa.

237708.jpg

Perjantaina tuli paketti Japanin Amazonista... Tein yhteistilauksen muutaman muun kanssa ja siten toimituskulut tulivat halvemmiksi (selityksen makua).

Tämä kirja oli hutiostos, luulin sitä virkkauskirjaksi (kun en japania osaa), mutta laukut onkin tehty niinestä (tai jostain sellaisesta).

240271.jpg

Pujottelutekniikkaan opasta laukkukirja, tosi hyvä ostos!

240272.jpg

Hitomi Hanaokan laukkukirja, hauskoja ideoita.

240277.jpg

Cotton Time on lehti, jossa on kaikenlaista pientä piperrystä.

240281.jpg

Seuraavissa virkkauskirjoissa oli muutamia mieleisiäni juttuja, etenkin nuo kansikuvien jutut.

240273.jpg

240274.jpg

240276.jpg