Ostos nro 1. Kumma juttu kun en pääse lankakaupan ohi ostamatta mitään. Onko kellään muulla samaa ongelmaa? Ruokatunnilla käväisin kirppiksella katsomassa löytyykö yhtään lankaa, ei löytynyt ja lohdutukseksi poikkesin samassa talossa olevaan lankakauppaan. Täytyy tunnustaa etten ole yhtään villasukkaihminen, ehkä siksi että talossamme on lattialämmitys ja villasukat ovat liian lämpimät. SILTI en voinut olla ostamatta Regian ihanansävyistä sukkalankaa, kun sen hyllyssä näin. Sävy on nimeltää Zansibar.

100045.jpg 

Ostos nro 2: käly käväisi Tallinnassa ja toi hahtuvaa. Sitäkin alkaa olla jo jonkinmoinen varasto. Ihania sävyjä jotka kuvassa eivät ole edukseen.

100042.jpg

Ostos nro 3: tämä on itseasiassa ilmainen. Osallistun työni puolesta eurooppalaiseen postinkulun tutkimukseen (lähettelen ja vastaanotan kirjeitä) ja palkkioksi saan lahjakortteja amazon.uk:hon. Tämä on nyt viides kirja ja kolme muuta on tulossa ensi viikolla. Mielenkiintoinen kirja josta saa hyviä ideoita langanloppujen käyttöön.

100038.jpg

Jotain valmistakin on syntynyt: Neiti sai etelänmatkalle vielä yhden topin. Lankana Tennessee, malli Novita kesä 2006, ohje 62.

100039.jpg

Otsikko muuten viittaa siihen että on tullut shoppailtua enemmän kuin laki sallii. Työkaveri lähtee USA:han ensi viikolla ja tuo tilaamani paketit (kangasta, nappeja, kirjoja, askartelujuttuja jne.) Toinen työkaveri on lähdössä ensi viikolla Japaniin mutta häntä en ole vielä saanut suostuteltua rahtariksi. Japanin Amazonista saisi ihania kirjoja ja NIIN halvalla.