Teekuppi-blokeista syntyi keittiön seinälle pieni tilkkutyö. Jätin pois oman kuppini ja yhden kirkkaanpunaisen, jotta sain tasaluvun 4x4. Reunassa on keltaruutuinen pieni kaistale ja blokkien risteyskohdissa siniset napit. Punaisellekin blokille on käyttöä, kun teen jouluisen version teekannuineen samalle seinälle.

1496979.jpg

Tilkut-listan Sinikka ja Katri täyttävät vuosia, heille tein kirjanmerkit.Sinikalle meni lisäksi yksi merkki jonka olen tehnyt aiemmin Satulle, mutta se hävisi lähetysaikaan ja löytyi myöhemmin. Yritän etsiä jostain kuvan.

1496986.jpg

Työkaveri tilasi sisarelleen, joka harrastaa puutarhaviljelyä, 50-vuotiskortin (n. 14 x 17 cm). Kuva on päivänsankarin lapsuuskuva. Tästä tuli ainakin omasta mielestäni hyvin onnistunut. Kiitän Salmea nopeasta nappiavusta! Nuo porkkanat etenkin ovat söpöisiä, mistähän Salme on ne ostanut?

1496990.jpg

Lopuksi pyydän vielä anteeksi niiltä Blogilistan lukijoilta jotka ovat tulleet tänne turhien päivitysilmoitusten vuoksi. En ymmärrä mistä moinen johtuu, kenties Vuodatuksen säädöistä.