Edit. lisäsin tipu nro 3 kuvan.

Taitaa pääsiäinen olla tuloillaan, kun meidän talouden tipumäärä on lisääntynyt. Lauantaina sain pitkästä aikaa a-luokan vapaapäivän kun koko muu perhe oli kotoa poissa. Päivä meni ensin työ sitten huvi -linjalla. Eli vähän kotitöitä ja enemmän ompelua, ja taas vähän pyykinpesua, imurointia ja sitten oli lupa mennä jatkamaan ompeluksia.

Tipu nro 1 on kahdesta hirsimökkineliöstä tehty tetratipu. Logiikka petti nokan ja heltan kiinnitysvaiheessa ja ne menivät väärin päin, mutta ei sitä varmaan huomais ellen kertois.. Näitä minulla on JOSSAIN lisääkin kun vain löytäis. Pörrökkäät ovat Tiimarin tuotteita. Ne ovat vähän ihmeissään pesäänsä pullahtaneesta hyvinsyöneestä sukulaisestaan.

485719.jpg

Tipu nro 2 Tipupaneeleista tehty pieni seinävaate syntyi suht nopeasti. Northcottin Peeps-sarjan tipukankaan kuvat ovat vanhoista postikorteista ja tilkkuileva postikortteja keräilevä ystäväni tunnisti heti omistavansa yhden kankaan korteista. Paneelikuvia kiertää vihreä kangas ja reunan kukkaköynnös on tipukankaan reunoista. Kiivejä täynnä oleva pupukori on Lidlistä.

485720.jpg

Tipu nro 3, hups kuva puuttuu, lisään sen myöhemmin. Tilkkuystävä Marli kävi Joensuun tilkkupäivillä ja toi tuliaisina pienen tipuaskartelupaketin. Kiitos Marli!

492876.jpg

Sitten muuta; pieni pussukka esim. silmälaseille tai kynille, ja nyt täytyy kyllä myöntää että tuotos on luonnossa yhtä vinkura kuin kuvassakin. Muistilistalle: huolellisempaa työtä. Testailin pussin suulle silmälasikotelomekanismia (ylempi kuvassa, ei saranoita). Hyvin toimii!

485716.jpg485717.jpg485718.jpg