Tilkkuilijallahan (ainakin minulla) on aina nurkissaan tai kasoissaan puolivalmiita 'pintoja' joista voi inspiraation iskiessä tehdä jotain valmista. Vaaleanpunainen tilkkupinta pääsi minimuistikirjan kansiksi. Kokoa kirjalla on 8x11 cm. Näitä pikku kirjasia ja samankokoisia puhelinmuistioita myytiin euron kaupassa 2 kpl eurolla. Ostin niitä pinon joten taitavat kaikki sukulaiset ja ystävät saada joululahjaksi sellaisen. Tämä taitaa mennä Neidille, vois vaikka laittaa siihen ylös läksynsä, etteivät jää tekemättä...

170673.jpg

Netissähän on kaikkea ihanaa, mitä tällaisen näpertelijän tekisi mieli kokeilla. Olen surffaillut ATC -(Artist Trading Card) ja Altered Book -sivuilla ja olisi ihana saada itsekin aikaiseksi jotain omaperäistä ja luovaa. Tässä on ensimmäinen ATC:ni. Kokohan on siis 2,5 x 3,5 tuumaa eli mistään isosta pinnasta ei ole kyse. Taustana on tapettia (minulla on toistakymmentä tapettimallikirjaa, vievät aika lailla tilaa), vaalealle pohjalle olen leimannut itse pyyhekumille kaiverretuilla leimasimilla, tekstit ovat yhdestä vanhasta kirjasta josta revin sivuja, kun siitä pitäisi tulla altsu eli Altered Book, kultainen paperinpala on töihin tulleen amerikkalaisen joulukortin kuoren sisältä (juu, kaikki talteen), ja vielä vähän kimalleliimaa. Kuvassa eivät valitettavasti näy kulmiin leimatut pronssinväriset kuviot.

170671.jpg

Inhottavaa toistaa joka kerta samaa juttua, mutta taidan taas painua tilkkupeiton alle tikkailemaan. Tänään alkaa Rooma, jaksaiskohan katsoa sitä, tai pikemminkin jaksaakohan aamulla nousta ylös sen katsottuaan.