Meillä on alettu varautumaan huonompien kelien varalle ja kudottu kaikenlaista lämmintä ylle.

Ensimmäisenä Favorite Socks -kirjan ihanista malleista pääsi puikoille Lace-Cuff Anklets. Krapilla värjätty Iitin Värikeskuksesta ostettu villaramilanka muotoitui kauniiksi kotisukiksi. Puikot 2,5 ja lankaa meni vajaa 100 g.

917111.jpg

Seuraavaksi Neiti vaati itselleen viime talvena hankitusta On Line Supersocke -langasta sukkia. Vaikka tein pitkät varret, jäi 150 g:n kerästä vielä reilusti.  Raidoituskin meni melkein nappiin.

917112.jpg

Novitan Mamboakin on tullut ostettua ja yhdestä kerästä valmistui Neidille hattu Jatan Palmikkopipan ohjetta mukaillen. Puikot reunassa 6 ja palmikko-osuudella 8. Isoilla puikoilla pipoon tuli suht isoja reikiä joten vuoritin sen samanvärisellä trikoolla. Huivin on kutonut Neiti itse, siinä opeteltiin nurjan silmukan tekoa.

917113.jpg

Varautuminen talven varalle on jatkunut edelleen. Valmistuneiden listalla on mm. rinsessapipo ja kämmekkäät, sekä puikoilla maailman ihanimmasta itse sienellä (hernekuukunen) värjätystä langasta kudottu pipo. Sienivärjäyskurssin tuotoksetkin on vielä esittelemättä, kun olen odotellut parempia kuvauskelejä. Toivottavasti viikonloppuna onnistuis. Tosin meillä vietetään Neidin synttäreitä ja Pikku Ukon nimppareita, ja aika taitaa mennä siivouksissa ja leipomuksissa.