Talvikin on tulossa ja meillä on aloitettu valmistautuminen paukkupakkasiin. Pikku-ukkeli sai toivomansa äidin tekemän paidan, ja 3-vuotiaalle päättämättömään tapaansa sanoi: en tykkää, haluan vaaleanvihreän. Katsotaan sitten syksymmällä josko suostuisi pukemaan sen päällensä. Suostui kuitenkin kuvattavaksi (linssilude). Huomatkaa upea rusketus! Lankana on Mandarin Petit.

125876.jpg

Vaihdoin paikallisessa lankakaupassa käyttämättömät kerät Neidin bolerosta näihin ihaniin Hjertegarnin Up 21 -lankoihin (vasemmalla Novitan Teddyä). Niistä neuloin kasin puikoilla itselleni talveksi iloisenvärisen 160 cm pitkän huivin ainaoikein-neuleella, aina kaksi kerrosta Teddyä ja kaksi kerrosta Upia.

125873.jpg 125874.jpg

Onneksi kesää on kuitenkin vielä jäljellä ja puutarhassa taitaa alkaa paras kukintavaihe. Tässä ihanainen kärhö, joka selviytyi viime talven pakkasista.

125872.jpg

Huomenna maanantaina aion ajaa hurauttaa Pälkäneelle tilkkuystäviä tapaamaan, poikkean mennessä Nastolassa Charlotta-nimisessä askarteluliikkeessä, toivottavasti eivät ole kesälomalla ja Tuuloksen Tarjoustalossa katsomassa lanka- ja askartelutarvikehyllystöt. Ihanaa! Taitaa jäädä kesäloman ainoaksi ykkösluokan vapaapäiväksi, muuten päivät menevät lasten kanssa pyöriessä. Ystävän luona on luvassa seurustelua, saunomista ja syömistä. Vaikka tilkkutapaaminen onkin kyseessä, taidan ottaa neuleen mukaan seuraksi. Puikoilla on Novitan Jengasta huivi Neidille.