Nallun blogista löytyy kaavat hauskoihin pehmoihin Nallutsiin, Puputsiin ja Kisutsiin. Kiitos Nallu! Meille syntyi ensimmäisenä tyylikäs Kisutsi. Ja jotta jonkinlainen tasapaino säilyisi, piti perheeseen hankkia myös koira. Onneton ruipelohan tuo on, ajan myötä näkee onko siitä vahtikoiraksi. Vähän epäilen... Eikä sillä raukalla oo vielä edes nimeä. 

535836.jpg

Kommenteissa Salme kysyi, ovatko japanilaisten virkkauskirjojen ohjeet selkokielellä. Ne ovat yhtä perusteellisen ymmärrettäviä kuin tilkkukirjatkin, eli kuvat kertovat kaiken. Langan paksuuksia pitää varmaan vähän arvailla. Aune oli huolestunut että lankamaailma vie minut kokonaan. Tällä hetkellä tilkkutyöt ei hirveästi kiinnosta, kun kesäksi on kiva tehdä jotain päällepantavaa.

Viikonloppu on mennyt ystävän 40-vuotisjuhliin valmistautuessa ja etenkin niistä toipuessa.. Onneksi olin fiksu ja laitoin boolimukiini vain puolet boolia ja loput vichyä, ei oo ollut pää kipeä, mutta pari kertaa olen meinannut nukahtaa Pikku-ukon kanssa leikkiessä. Ei vanha jaksa enää edes juhlia.