Taas kiva saada jotain valmiiksikin tilkkurintamalla. Olen viime aikona keskittynyt vähän pienempiin juttuihin. Tämän laukun läppä syntyi Vuokko Isakssonin kurssin jälkimainingeissa. Parin päivän käyttö on osoittanut että laukku on liian syvä ja kapea; lompakko mahtuu hyvin mutta kännykälle ei löydy sopivaa paikkaa. Olenkin miettinyt laukun ulkopuolelle jonkinlaista uloketaskua kännykkää varten. Kantohihnasta sain tukevamman kun laitoin sisälle 2 cm leveää nauhaa. Hihnan viimeistely ulkopuolelta ei mennyt oikein putkeen, joten kiinnitin koristeompeleella mustan pitsin siihen päälle. Hyvin peittää rypyt ja rumat pistot.

455080.jpg

Tilkut-listalla on vaihdettu kauan sitten 5x5 cm paloja joita minulla on irtokarkkirasiallinen. Sain muutaman sinisen palan kulumaan tähän penaalipussukkaan. Vetoketjun ompeluun tarvitsen vielä harjoitusta...

455084.jpg

Seuraan amerikkalaisen Vickin blogia ja sieltä sain idean sisustukseen. Ostin Anttilasta pari vähän syvempää kehystä joiden taustalle liimasin kankaan ja rautalangalla kiinnitin (tai siis Mies teki tämän) kaksi vanhaa avainta. Oikeasti kehyksessä on lasi päällä mutta valokuvausta varten jouduin ottamaan sen pois. Kehyksen paikka on eteisen seinällä, ja samaa taustan kangasta on istumapenkin takana olevissa tyynyissä. Toiseen kehykseen on tarkoitus laittaa vanhoja keittiökamoja kunhan niitä löytyy lisää edesmenneitten tätieni jäämistöistä. Yksi kaunis taikinapyörä on siihen jo varattuna.

455081.jpg

Uusin japanilainen Patchwork Lesson -lehti tuli postissa taas kerran täynnä mitä mielenkiintoisia laukku- ja pussukkamalleja.

 455083.jpg

Tässä yksi mielenkiintoisimmista.

455086.jpg

Neulerintamaltakin olisi valmista kunhan joskus olisi apulaisvalokuvaaja kotona päivänvalon aikaan. Ehkä huomenna sitten.