NQT eli Pohjoimaiset tilkkupäivät on nyt käyty ja olo on mukavalla tavalla väsynyt kävelemisestä, upeiden töiden näkemisestä ja ystävien tapaamisesta. Lähdin perjantaiaamuna junalla Helsinkiä kohti ja palasin sunnuntaina iltapäivällä. Perjantaina osallistuin työpajaan jossa opeteltiin Vivi Ann Westinin johdolla kankaanmarmorointia. Todella hauskaa puuhaa ja aika lensi kuin siivillä. Väreinä käytimme Plaidin FolkArt-värejä. Tässä tulokset:

92239.jpg

Ostoksiakin tuli tehtyä vain vähän. Ihmettelenkin tässä mihin kaikki rahat menivät, syömiseen kai... Menitassa kävin tutustumassa ja mukaan lähtivät vain puuvillalangat pikku-ukkelin kesäpaitaan. Tilkkupäiviltä ostin yhden painokuvan (tekijä Raumalta), neljä pientä palaa kangasta ja 'klik-klakit' kassinsuulle.

92240.jpg

Viime viikolla kokeilin harmaanruskean Nallen värjäämistä mikrossa ja tuli aivan ihanaa lankaa taas. Kokeilin vähän minkälaista pintaa siitä syntyy, kuvassa värit eivät ole niin hienot kuin oikeasti. Langasta aloin neulomaan lapasia, jotka ovat lähes valmiit.

92238.jpg