Olen tyytyväinen itseeni: kaksi neuletta koottuna käyttökunnossa. Neuleiden kokoaminen on minulle vastenmielistä, kuten kaikki muukin viimeistely, mutta tässäkin asiassa on tapahtunut viime aikoina edistystä, kun tänne blogiin on niin mukava saada esiteltäväksi valmiita töitä.

Vaaleanvihreä  neule on Novitan pussi-Samosta, malli Modasta. Koskahan saisin onnistumaan neuleen niin, että olisin siihen täysin tyytyväinen. Tässä on vikana alareuna joka kääntyy rullalle (auttaiskohan jonkinlainen virkkaus reunaan??) ja iso kaulanaukko. Toivottavasti pusero pysyy päällä, minulla kun on aika luisut olkapäät.

72674.jpg

Tämän puseron ongelma on vaihtuva sävy keskellä etukappaletta. En huomannut ongelmaa ennen kuin kappale oli valmis, enkä viitsinyt purata. Kuvassa vaihtuminen kyllä näkyy paljon voimakkaammin kuin luonnossa. Muuten täydellinen malli, siis sopiva. Lankana Novitan, ööh, Brilla. Täytyy tarkistaa.

72675.jpg

Jalostin värjäämiäni violetteja dippamalla taiteltuja kankaita väriliemiin. Tuli aika hauskoja. Oranssisävyinen oikeassa reunassa on purkkiin tungettu äklö persikanvärinen jonka päälle kaadoin sitä sun tätä väriä. Tuli oikein hyvä pala, jonka käytän tyynyn taustakankaaksi. Etupuolelle tulee pari vuotta sitten batiikkikurssilla tehty lehtikuvio.

72673.jpg

Tilkut-listan synttärikortti lähti Sannalle. Värit tässä ovat aika vääristyneet, luonnossa paljon heleämmät.

72676.jpg