Pitkävartiset sukat Regian langasta valmistuivat. Lanka oli paljon kauniimpaa kerällä, ja sukat lörpähtivät muutaman käyttökerran jälkeen. Mahtaako vika olla langassa vai tekijässä, itse epäilen tekijää. Ihan kivat kotihiihtelyyn kuitenkin.

414126.jpg

Stepistä kudotut sukat ovat ainakin väriltään tosi mieleiset, mutta en tiedä vielä niiden tulevaa omistajaa. Neiti niitä itselleen mankui. Nämä ovat kyllä tämän kevättalven viimeiset sukat, jatkan taas syksyllä kun tuota sukkalankavarastoakin vielä on jäljellä. Taustan matto on muuten äitini joululahjaksi kutoma, hän on oikea kangaspuiden käyttömestari ja kutoo meille matot, pöytäliinat ja seinätekstiilit, ja lisäksi hänellä on vielä hyvä maku värien suhteen (siis samanlainen kuin itselläni;)).

414125.jpg

Nyt tekee jo mieli suunnatta ajatukset kevääseen ja kesään neulomusten suhteen. Tämän viimeisen vuoden aikana huomaan makuni neuleiden suhteen muuttuneen paljon 'vapaamielisempään' suuntaan. Uudesta Interweave Knits -lehdestä löytyi useampi mieleinen malli, joista yhtäkään en olisi kelpuuttanut garderoobiini vielä vuosi sitten. Puikoille pääsi liivi (saas nähdä minkälainen makkarankuori se on päälläni), jossa on melko laaja kaula-aukko. Mallissa on lankana Beroccon bambulanka, ja sen puutteessa etsin korvikkeesi Novitan Malibun. Alkuperäisen langan mukaan tehtynä kokoni olisi ollut 38" mutta tiheysvertailujen ja mallitilkun tekemisen (!!) jälkeen teen yhden koon pienempänä 4,5 ja 4 -puikoilla. Aika joutuisaa neulottavaa.

414124.jpg 

Talvilomakin alkoi. Sen kunniaksi leivoin pitkästä aikaa täytekakun. Tässä Pikku-ukkelin (3v 8 kk)ottama kuva. Välissä tiramisu mousse - kermavaahtosekoitusta ja päärynän paloja.

414123.jpg