Neiti sai taas itselleen uutta, kun vuosikausia (oisko 4 vuotta) kesken ollut palmikkopaita lopultakin valmistui. Lanka on Popia, mutta langan loppumisen vuoksi jouduin korvaamaan kauluksen jollain ja sen kyllä tästä kuvasta huomaa, luonnossa ei sävyero ole noin huimaava. Kaulus on siis Isoveikkaa, ja kuulemma kutittaa, joten joudun ehkä vielä purkamaan sen ja etsimään sopivamman vaihtoehdon. Oikeanväristä Popia kun en ole löytänyt mistään. Tämän puseron oli tarkoitus olla itselleni (mitähän oon aatellut??) mutta taitaa olla sopivampi 10-vuotiaalle.

356809.jpg

Swallowtail Shawlkin valmistui, jippii, mutta jäi vähän pieneksi. Lankana on itsevärjätty Sivilla ja sitä meni n. 70 g, eli 30 g:lla olis päässyt vielä vähän pidemmälle, mutta tää on nyt ihan ohjeen mukaan tehty.

356808.jpg

Nyt on puikoilla sukat Regian Zansibar-sävystä ja Shetland Triangle vihreästä silkkivillasta. Parit ATC:t ovat valmistuneet ja postitettu, Teijan synttärineulatyyny on vielä kesken kun ompelukone on huollossa, mutta tänään pääsen kansalaisopiston koneelle. Odottelen myös USA:sta kankaita jotta saisin jatkettua ystävän tilaamaa vauvapeittoa. Tekemistä siis riittää.