Tänään oli taas mukava ompelupäivä kun ensin vein Neidin partioleirille (vettä satoi, olivat kuulemma aika märkiä kun neljän ja puolen tunnin vaelluksen jälkeen olivat perillä leiripaikalla). Pikku-ukkeli lähti isän kanssa mummolle, joten rauha oli taattu.

Aloitin kansalaisopiston ryhmässä tilkkusudokun tekemisen, ja tänään vuorossa oli tikkaus ja reunojen laitto. Melkein valmiiksi sain, ripustuskujat ja signeeraus puuttuu. Yritin keksiä jotain jujua tikkaukseen ja eräänä yönä keksin että jotain mustaa pitäis saada keskelle, kenties pieniä nappeja. Tikkasin sitten jokaisen neliön keskelle tiheällä siksakilla pikkuneliöt. Värit ovat kuvassa vähän liian kirkkaat.

220265.jpg

Muuta näytettävää tämän päivän tuloksista ei sitten olekaan. Tein Tilkut-listan synttärikorttivaihtoon seuraavalle kortin Sudoku-työn jämäkaitaleista, mustasta pitsistä ja ripauksena hiven kultaa. Kuvan julkaisen vasta loppukuusta kun synttärisankari on korttinsa saanut. Aloitin myös äidilleni joululahjaksi tilkkulaukkua ja sain senkin aika hyvään vaiheeseen. Aika menee tällaisina vapaapäivinä aivan liian nopeasti.