Aina yhtä kiva saada jotain kauan kesken ollutta valmiiksi! Tilkkulaukku on odottanut pari kuukautta solkea hihnaan, ja vihdoin viimein löysin jonkin lähes sopivan. Laukun värimaailma on keväältä kun halusin tehdä jotain keltaista.. No nyt on syksy ja uudet värit mielessä. Ehkäpä tälle löytyy käyttöä ensi keväänä, valmis se nyt ainakin on. Jos muuten satutte tietämään, missä nettikaupassa on hyvä valikoima laukkuihin sopivia solkia, renkaita ym. tilpehööriä, vinkatkaa. Voi olla myös ulkomainen kauppa.

830081.jpg

Jostain pussin pohjalta löytynyt keskeneräinen virkkauskin valmistui. Malli on jostain saksalaisesta virkkauslehdestä, lankana Novitan virkkauslanka. Helina Tilkin ihastuttavan kettupurkin ostin paikallisilta markkinoilta kun se on niin veikeän näköinen.

830007.jpg

Olen muuten käynyt taas Japanissa ostoksilla, ja ois paljon näytettävää, kunhan saan tiedot järjestykseen. Ja te ystävät jotka odotatte minulta jotain, senkin iänikuisen tilauksen olen kyllä tehnyt mutta ei ole vielä saapunut. Huomenna on odotettavissa vapaapäivä kun Neiti lähtee kaverille ja Miehet menevät mummolle. Pitäisköhän siivota vai tehdä jotain mielekkäämpää? Ehkä vähän molempia, niin ei tule huonoa omaatuntoa.