Kaikenlaista asustetta on tullut neulottua, nyt pitäisi vain alkaa niitä käyttämään!

Malli: Revontulihuivi (ravlink)

Lanka: Novita Florica itse kasviväreillä värjättynä, oranssi on todennäköisesti sipulia ja tummaruskea ehkäpä hernekuukunen

Puikot: 5 mm

 

Malli: Saltkråkan (ravlink)

Lanka: Novita 7-veljestä

Puikot: 3,5 mm

Tein varresta lyhyemmän, kun pelkäsin langan loppuvan kesken, mutta se loppui siitäkin huolimatta. Eli jouduin ostamaan lisää.

 

Malli: Scrappy Lengthwise Scarf (ravlink)

Lanka: Novita Nalle kasvivärjätty kimara

Puikot: 5,5 mm

Tää on tosi hauska malli vaikkapa jämälangoille. Itse käytin kasvivärjättyä satoani. Huivi tehdään pitkittäin, ja minun huivissani on 400 silmukkaa. Puikkokoko saa olla reilu ettei huivista tule tönkköä, sillä mallineule on aika vetäytyvää. Tykkään tosi paljon!

 

Malli: Villapallon Kiemuralapaset (ravlink)

Lanka: Novita Nalle kasvivärjätyt vihreät

Puikot: 3 ja 3,5 mm

Mainio ohje! Minun lapasteni ranne on erilainen kuin ohjeessa. Purkasin aloittamani toiset lapaset, joissa on ranteessa 2o vaalealla, 2n vihreällä ja päätin käyttää hyvän alun hyödyksi. Minun käsialalla lapasista tuli just sopivat omaan (tai tod.näk. Neidin) hoikkaan käteeni.

Puikoilla on myös tällä hetkellä Lankakomeron Kevätpäiväntasausyllätyshuivi, josta 5. vihje on jo tikuteltu (lankana Drops Alpaca)

ja japanilaisesta Keito Dama -lehden mallista syntyvä puserokin on taas edistynyt niin paljon, että enää etukappale puuttuu. Toivoa siis on!