Viime aikoina on tuntunut siltä että jos aikoo jotain saada valmiiksi, täytyy sen olla todella pientä. Kirjanmerkit valmistuvat nopeasti (ja myös häviävät). Tässä on Sadulle synttärilahjaksi lähettämäni kirjanmerkki (ensimmäinen versio on jossain kotini kätköissä). Jatkan varmaankin näiden kirjanmerkkien kanssa samaa kukkalinjaa. Kirjanmerkkien kovikkeena käytän kierrätysmateriaalia. Löysin erään sisustusliikkeen ota-tästä-laarista kangasnäytteitä ja joissain niistä oli taustana kuitukankaan tapaista liimapintaista juttu. Sillä merkistä tulee tukevahko muttei kuitenkaan liian paksu.

1277226.jpg

MarLin järjestämässä ystävänpäivän korttivaihdossa lähetin Irmalle ja Hilkalle tällaiset kortit. Että oli vaikea homma! Mulle on tosi vaikeaa toteuttaa annetusta aiheesta (tässä ystävyys) jotain. Täältä löydät lisää kortteja.
1303839.jpg

Tässä Irmalle lähettämässäni lilassa kortissa tuo kiiltävä on Angelina-kuitua jonka olen varovasti silittänyt leivinpaperin välissä.

1303841.jpg

Hilkalle lähettämäni  vaaleanpunasävyisen kortin tausta on kuviollinen kangasnäytepala. Korteissa piti muuten käyttää pitsiä, nauhaa ja nappi.