Siis ikuisuuspeitto veljelleni ja hänen vaimolleen. Se oli häälahjalupaus heille lähes 8 vuotta sitten ja kyllä sitä on välillä väännetty, ja paljon kauemmin se on vain saanut odottaa innostusta. Kuvassa peitto on vielä silittämättä ja meidän sängyllä. Vaalealla kynällä tehdyt tikkausapuviivat näkyvät joissain kohdin, olen kyllä yrittänyt niitä kevyesti harjailla pois Pikku-Ukkelin pehmeällä vauvaharjalla. Vielä kun saisi sen silitettyä, niin mieli olisi huojentunut. (Huom! Olemme asuneet talossamme jo lähes 3,5 vuotta ja vieläkin on makuuhuoneen sisustus kesken. Tarkoitan noita lamppuja...)

218053.jpg

Neiti halusi pipon Valovillestä ja kehittelin sitten tämmöisen. Musta lanka on Novitan pussi-Woolia joka kyllä vaikuttaa enemmän Nallelta kuin Woolilta ainakin paksuutensa puolesta. Yläosan kavennuksia olen vääntänyt ties kuinka monta kertaa, mutta ei meinaa oikein onnistua nätisti. Itse asiassa pipo on tälläkin hetkellä laki auki, kun taas kerran olin tyytymätön tulokseen ja yhden päivän koekäyttö osoitti että se oli liian lyhyt. Neulos on 2o 2n, Valoville-kohdassa oikeat on tehty Valovillellä ja nurjat Woolilla. Onpas Neidillä punapigmenttiä hiuksissaan!

218054.jpg

Kauppalehti Optiossa oli 10 sivun juttu Novitasta. Siinä oli mm. esitelty ensi kesän merihenkisiä neuleita, trendeistä kerrottiin että harmaa on tulossa ensi vuonna (haa, olen siis trendikäs kunhan saan harmaan viikinkineuleeni joskus valmiiksi) ja ensi kesän väreistäkin kerrottiin jotain, mutta lehti on jossain kadoksissa (pehmeitä taisivat värit kuitenkin olla).

Citymarketissa oli ihanan värisiä Teddy-lankoja, mm. ruskeaa, turkoosia, turkoosikirjavaa ja pari jotain muuta jotka ovat yksinoikeudella Cittarin myynnissä. Vielä jäivät sinne, mutta taidan joutua kuitenkin vielä käymään hakemassa pari kerää. Mitähän muuta Teddystä vois tehdä kuin verkkoponchon? Just äskettäin näin jossain blogissa (hitsi kun en löydä sitäkään taas) tosi kauniin oranssista Teddystä tehdyn ponchon.